Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Doe mee met onze bevolkingsbevraging, want jouw mening telt!

In de komende periode zullen we heel wat beleidskeuzes moeten maken. Als bestuur willen we je betrekken tijdens ons beslissingsproces. Daarom starten we met dit onderzoek zodat ook jij op een snelle en efficiënte manier je mening kan geven.

Een aangename gemeente om in te leven, te wonen en te werken: dat willen we toch allemaal? Maar wat betekent dat precies voor jou? Tot eind maart 2024 kan jij ons laten weten wat je van onze gemeente vindt.   

Op die manier willen we jou als inwoner meer betrekken en ons beleid beter afstemmen op jouw noden en wensen.

Hoe werkt het?

Meedoen is heel eenvoudig. Klik op de blauwe knop hieronder en vul de online bevraging in. Het beantwoorden van de vragen duurt een kwartiertje.

Via de vragenlijst kan jij als inwoner in alle anonimiteit je mening kan geven over verschillende beleidsthema’s: wonen, mobiliteit, veiligheid, vrije tijd, lokale economie, milieu, onderwijs, ...

Vul de bevraging in

Resultaat?

Uiteraard doen we iets met de resultaten die hieruit komen. We engageren ons ze te gebruiken als basis voor ons beleid, en we zullen de resultaten van het onderzoek publiceren via onze kanalen.

Aanpak

We werken voor dit onderzoek samen met onderzoeksbureau Indiville en veldwerkbureau Bpact. Zij staan garant voor de privacy en kwaliteit bij de bevraging. Deelname is volledig anoniem. 

Deel op facebook
[MISSING STATIC] entries_show_cta_can_share_insta