Tegelwippen

Ontharding van voor-, zij- en achtertuinen, én voetpaden

Heb jij ook zin om te tegelwippen? Je kan tegelwippen in je eentje, met twee of in groep... Zo halen we CO2 uit de lucht of wat had je gedacht ;-) Wist je dat er zelfs een Vlaams Kampioenschap Tegelwippen bestaat! Laat je inspireren door een bezoekje aan www.vk-tegelwippen.be.

Met dit lokale project beogen we samen de ontharding in onze gemeentes aan te moedigen: want deze kleine moeite heeft een enorme impact! 

Jij kan ook jouw steentje bijdragen of beter gezegd: tegels verwijderen (of wippen) uit jouw voor- zij- of achtertuin en plaats maken voor meer groen.  Heb je enkel een voorgevel dan kan je overwegen om een klimplant te installeren. Dit alles verhoogt de opname van CO2 en water, verlaagt de temperatuur in de omgeving en in jouw huis, en het verrijkt bovendien de biodiversiteit in onze gemeentes!

Heb je zin om dit tegelwippend team te vervoegen met raad en vooral daad, of heb je oppervlakte waarmee je aan de slag wil, contacteer vrijblijvend het tegelwippend team via: tegelwippen.182030@gmail.com. Samen gaan we voor de gouden medaille in het VK tegelwippen!

Contact

tegelwippen.182030@gmail.com

Peter Vercauteren