home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Paradise City steunt #182030

De laatste weken van de projectoproep gaan nu in. Nog tot 31 mei kunnen inwoners, bedrijven, horeca en organisaties samen met andere 1820’ers klimaatprojecten indienen die zorgen dat het goed leven blijft in onze dorpen in 2030.

Als jouw project gekozen wordt door de jury, kan je ondersteuning krijgen in de vorm van een subsidie tot € 2000, materiaal waar de gemeente over beschikt en communicatie via de gemeentekanalen.

Paradise City steunt projectoproep #182030 met €15.000

Heuglijk nieuws! Het muziekfestival Paradise City doet nu ook haar duit in het #182030-zakje: ze willen 1 innovatief project steunen met een bedrag tot €15.000! Broed je op iets, maar denk je dat de subsidie van €2000 te krap is, dan kan je nu je kans wagen!

“De projectoproep sluit mooi aan bij de filosofie van ons festival. Paradise City Festival heeft altijd gestreefd naar een minimale ecologische voetafdruk." zegt Gilles De Decker, één van de oprichters van het festival.

"Met de financiële bijdrage aan de #182030 projectoproep hebben we de kans om ook buiten ons festivalterrein een positieve impact te maken. Zo kunnen we iets terugdoen voor onze buren en mee bijdragen aan een klimaatneutraal Steenokkerzeel. Wij kijken uit naar alle mooie voorstellen!”

Aarzel dus niet indien je een groter project wenst in te dienen en wie weet wordt jouw inspanning beloond! Lees hier alles over de thema’s, criteria en het reglement.

Wat is Paradise City?

Paradise City is een 3daags muziekfestival dat elk jaar doorgaat op het kasteeldomein van Perk en daar dagelijks 10.000 bezoekers ontvangt. Het festival staat bekend om de doorgedreven ecologische aanpak en won er al prijzen mee.

Deel op facebook
Deel op twitter