home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Samenwerk-avond burgerinitiatieven op 23 november

Op 23 november 2023 om 19u doen we in GC De Corren een samenwerk-avond voor klimaatprojecten. We gaan van ideeën naar doen, van brainstorm naar bouwen: we vormen grote en kleine groepjes, we diepen de ideeën uit en maken er samen concrete projecten van.

Iedereen die goesting heeft om vanuit zijn eigen interesses en talenten iets te doen is uitgenodigd. Bovendien ontmoet je ook dorpsgenoten met gelijkaardige dromen. Wil je enkel komen luisteren en snuisteren? Dat kan ook!

Schrijf je hier in

Verfijnen van de ideeën voor de projectoproep

Om het verfijnen van de ideeën te stimuleren worden er ‘ervaringsdeskundigen’ uitgenodigd die elders al gelijkaardige projecten realiseerden. Zij zullen hun ervaringen met ons delen en nuttige tips geven.

Zo bereiden we ons voor op de projectoproep die in februari 2024 van start gaat en gedurende drie maanden zal lopen. Gedurende die periode kunnen 1820’ers hun project indienen, geselecteerde projecten kunnen dan ondersteuning krijgen in de vorm van een subsidie, materiaal of communicatie.

Meer info over de projectoproep

Inwoners in de hoofdrol

De projectoproep biedt een springplank aan burger-initiatieven, projecten vóór en dóór 1820’ers. Daarom wordt de samenwerk-avond in goede banen geleid door twee winnaars van vorig jaar: Petra uit Perk en Peter uit Melsbroek.

Kan je er niet bij zijn?

Daar hebben we aan gedacht: we publiceren na 23 november 2023 een update op dit platform. Laat je gegevens achter via het formulier om op de hoogte te blijven: www.steenokkerzeel.be/samenwerkavond182030.

#182030 ?

Met de projectoproep #182030 zetten we de klimaatideeën van onze inwoners, bedrijven, verenigingen om in concrete projecten. Met dit project zorgen we dat het in onze gemeente, ondanks de klimaatuitdagingen, ook in de toekomst goed leven blijft. Ontdek hier rond welke thema’s we werken.

Inspireer je

Ontdek de winnende projecten van de vorige oproep op deze pagina.

Inspireer je per thema met ideeën en projecten die al leven in 1820 op deze pagina.

Deel op facebook
Deel op twitter