home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
Ontdek het thema

Waar loopt het fout?

De site Moorbosstraat /Mastboomlaan/Boektse Straat in Perk, grenzend aan de Barebeek en de Pater Penninckxstraat in Elewijt (Zemst) in het noorden van de gemeente Steenokkerzeel.

Ik verplaats me op dat moment ...

anders

Ik verplaats me om ...

woon/werkverkeer, winkelverkeer, vrijetijdsverkeer, etc. via al de voorhande zijnde vervoersmogelijkheden (auto,fiets, te voet, ...)

Ik ervaar ...

Deze uithoek wordt vooral tijdens de spitsuren gebruikt als sluipweg en shortcut richting van en naar de grotere verkeerswegen Tervuurse stwg., Kampenoutse stwg. en Haachtse stwg. De bestaande smalle weginfrastructuur laat echter geen intens kruisend verkeer toe; zeker niet als het schoolgaand fietsverkeer (richting De Regenboog in Elewijt) hier nog dagelijks langs moet via de aansluiting van de Meulekensweg ! herinrichting als uitsluitend bestemmingszone en niet langer voor doorgaand heen-en terugverkeer dringt zich op voor de wijkbewoners ! cfr. éénrichting zoals nu al bestaat voor een deel van de Moorbosstraat ??? Of misschien een tractorsluis zoals in de Collegestraat ??? dit kan op een adequate manier een perfecte filter plaatsen om nog slechts bepaalde verkeersvormen en trafiek toe te laten. of als daar reeds zijn : slimme ANPR-camera's ??? momenteel heel actueel in de stad St.Niklaas ivm dezelfde problematiek als hier ! dit voorstel wordt gedragen door meerdere inwoners van de wijk !!!

Laad eventueel een afbeelding op