Skip to main content
home-page
Skip to main content
home-page

Hoe werkt het platform?

Mobiliteit in Steenokkerzeel is ook jouw zaak. Ken jij locaties waar het beter kan, of heb je een mening over waar het goed gaat? Laat het ons dan weten via dit platform: hier verzamelen we jouw mening en ideeën. Zo help je ons de mobiliteit in Steenokkerzeel te verbeteren.

Meld je aan of maak een account

Heb je al een account op denkmee.steenokkerzeel.be? Dan kan je je gewoon aanmelden. Je zal wel je profiel moeten aanvullen met enkele gegevens over hoe jij je verplaatst in onze gemeente.

Heb je nog geen account? Registreer je dan op basis van je e-mailadres. Je ontvangt dan een bevestigingsmail om je account te activeren. Is je account actief? Dan kan je je aanmelden en deelnemen.

Kies een thema en geef je bijdrage

Kies één van de actieve thema’s en geef jouw mening, idee of locatie door. Tijdens de verschillende fases van het project, kan je hier verschillende thema’s terugvinden. Hoe preciezer jouw bijdrage, hoe meer impact je bijdrage heeft!

Je bijdrage verschijnt niet meteen online: het team van de gemeente kijkt eerst na of je bijdrage aan de spelregels voldoet. Wanneer het druk is, kan dit soms enkele dagen duren.

Debatteer mee

Bekijk ook de ingediende bijdragen van de andere deelnemers. Ga je akkoord? Steun de bijdrage, plaats een reactie of deel ze op sociale media. Ga je niet akkoord? Dan kan je dat ook laten weten, zolang je de spelregels van het online debat respecteert.