Deel op facebook
Deel op twitter

Wat is denkmee.be?

Met 'denkmee.steenokkerzeel.be' wil het lokaal bestuur de inwoners actief betrekken bij het reilen en zeilen binnen de gemeente. Jullie wonen, bewegen en beleven in 1820 en kennen dus als geen ander de opportuniteiten en pijnpunten die er momenteel zijn. Voor het bestuur een belangrijke inspiratiebron die we maar al te graag aanboren.

Dit digitale platform wordt een belangrijke pijler om participatie voor zoveel mogelijk inwoners toegankelijk te maken. Iedereen kan de inhoud van het online platform bekijken zonder zich kenbaar te maken. Wil je zelf actief deelnemen, dan moet je éénmalig een account aanmaken. De participatieprojecten kunnen zeer uiteenlopende thema's bevatten rond mens, omgeving en vrije tijd.

Kortom, via dit digitale platform kunnen burgers zich op een laagdrempelige manier steeds vaker laten horen over het beleid, zowel op eigen initiatief als op uitnodiging. Met als gezamenlijk doel: meer betrokkenheid, betere besluiten en meer draagvlak. Denk mee, bouw mee, beleef mee!

Deel op facebook
Deel op twitter