home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Welkom

De gemeente Steenokkerzeel is op zoek naar een nieuwe toekomst voor de voormalige pastorie van Perk (Tervuursesteenweg 112). Ben je benieuwd naar het onderzoek of heb je zelf ideeën? Lees dan verder en ontdek er welke mogelijkheden er al werden onderzocht en hoe jij in die zoektocht kan participeren. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw plannen voor de pastorie!

Naast dit online aanbod kan je de ontdekkingsreis ook fysiek ondernemen. Van zaterdag 22 mei t.e.m. zondag 6 juni gaat er in de tuin van de pastorie een tentoonstelling door. De tuin is elke dag geopend van 9u tot 21u. Op zondag 30 mei 2021 en zondag 6 juni 2021 kan je (mits inschrijving) het gebouw ook vanbinnen bezoeken met begeleide (coronaveilige) rondleidingen. Inschrijven kan via www.steenokkerzeel.be/inschrijvingen-pastorie-perk. Opgelet: de plaatsen zijn beperkt.

'Plannen voor de pastorie’ maakt deel uit van de herbestemmingsstudie van de pastorie van Perk die de gemeente Steenokkerzeel uitvoert i.s.m. met Miss Miyagi, Altstadt architecten en RealVisuals.

 

Deel op facebook
Deel op twitter