Deel op facebook

Berichten

Acties

Schrijf je in en debatteer mee over de mogelijke scenario's

21-04-2022

Wij gingen volop aan de slag met jullie feedback tijdens de inventarisatiefase. De ingediende locaties en reacties werden grondig onder de loep genomen. Op basis hiervan stellen wij in juni enkele mogelijke scenario's aan jullie voor tijdens participatieavonden in de verschillende deelgemeentes. Op dat moment zullen jullie opnieuw kunnen reageren op datgene dat op tafel ligt.

Tijdens een participatieavond bekijken we de mogelijke scenario's die van toepassing zijn op het volledige grondgebied  én vervolgens worden ze toegespitst op de specifieke deelgemeente waar de avond plaatsvindt. Bij de participatieavond in Perk komen de mogelijkheden specifiek voor Melsbroek en Steenokkerzeel dus niet aan bod. Je kan gerust voor meerdere sessies inschrijven.

Ontdek de mogelijke scenario's

Donderdag 2 juni 2022: GC De Corren, Steenokkerzeel - 19u30 tot 22u00
Woensdag 8 juni 2022: Zaal Teniers, Perk - 19u30 tot 22u00
Maandag 13 juni 2022: Dienstencentrum Omikron, Melsbroek - 19u30 tot 22u00

Wij hopen op evenveel enthousiasme als tijdens de inventarisatiefase, toen ontvingen we maar liefst 230 bijdragen en reacties! Jullie brachten toen ook meer dan 300 stemmen uit om inzendingen van mede-inwoners te steunen. Een mooi resultaat en een duidelijk teken van jullie betrokkenheid bij dit thema. Wij nodigen jullie dan ook van harte uit voor de verschillende participatieavonden. Vergeet je niet op voorhand in te schrijven.

Inschrijven